torsdag 31 maj 2012

Besök av barn och barnbarn

Den 18 - 20 maj var Martin, Lina, Stina, Samuel och Nicolas och hälsade på. Vädret var vackert och på lördagen var vi först på Vike bondemarknad och sedan i Södra Råda. Stina har tagit de flesta bilderna nedan, medan jag har tagit de tre översta och den nedersta. Mellan syskonen Samuel och Nicolas har det blivit lite övervikt på Nicolas den här gången, men det hoppas jag ska jämna ut sig så småningom!:-)

Martin, Lina och Nicolas i Vike i väntan på att Nicolas ska få rida på ponnyn!
Nicolas trivs på hästryggen! Bror Samuel  nöjer sig med att gå bredvid!
Mamma Stina t v följde också med! Det är uppenbart att Nicolas gillar det här!

Nedan Stinas bilder från Södra Råda. De fina bilderna talar för sig själva, även om jag lagt till text till den första bilden nedan! Sammantaget - mycket skir och intensiv vårgrönska, gullvivor, soffgrupp som väntar på att någon skall sitta i den, naturens egen vas.....m m.

Nytt för i år: Stege till kojan i äppelträdet.Vid slutet av dagen kom Martin på att det skulle lekas Kurra Gömma. En kul idé! Så fick jag höra lite höga rop. Nicolas hade gömt sig i åkern, där det var vatten....och väldigt mycket lera! Både skor, strumpor, byxor, jacka och händer leriga......, väldigt leriga! Men slutet väl, allting väl - Vi har ju en eminent vattenpump, där även Martin fick skölja av sig, även om skorna fick torka till dagen därpå innan all lera kunde borstas bort!

Inga kommentarer: